Search
Close this search box.

Contactformulier

benieuwd naar onze styling?

U kunt in het aanvraagformulier foto’s bijvoegen. 
Zo kunnen wij alvast kijken naar de bijpassende styling.

Openingstijden

FAQ

U heeft de keuze uit twee verschillende abonnementen:

Een maandelijks abonnement, de kosten hiervan zijn €50,- excl. btw per maand.

Of een seizoensabonnement, de kosten hiervan bedragen €99,- excl. btw per kwartaal.

Het maandelijkse abonnement kost €50,- excl. btw en wordt iedere maand gewisseld voor een nieuw boeket, inclusief een leenvaas.

Het seizoensabonnement kost €99,- excl. btw per kwartaal en wordt ieder kwartaal vervangen door een nieuw boeket, inclusief leenvaas.

Het verschil tussen de abonnementen zit hem dus in hoe vaak de boeketten worden verwisseld. Het maandelijkse abonnement zorgt voor een maandelijkse verfrissing, terwijl het seizoensabonnement ieder kwartaal zorgt voor een nieuwe uitstraling.

Absoluut! Bij Fleur en Fleurs hechten we veel waarde aan uw wensen en streven ernaar om u blij te maken en tevreden te stellen.

Samen bespreken we uw voorkeuren om ervoor te zorgen dat het boeket perfect past bij de uitstraling van uw bedrijf. Voorafgaand van iedere boeketwissel houden we contact met de klant om het boeket voor de komende periode te bespreken.

Hierbij houden we rekening met het seizoen en uw persoonlijke wensen, zodat u altijd een boeket ontvangt dat volledig aan uw verwachtingen voldoet!

Het is zeker mogelijk om meerdere abonnementen af te sluiten en hierin combinaties te maken.

Neem contact met ons op om te kijken welke speciale korting we kunnen aanbieden wanneer u meerdere boeketten combineert. We helpen u graag om de perfecte bloemenarrangementen samen te stellen die aan uw wensen voldoen.

Zeker! Als het maandelijks- of seizoensabonnement niet helemaal bij uw bedrijf past, bieden we u de flexibiliteit om een ‘eigen’ abonnement samen te stellen waarbij u zelf kunt aangeven hoe vaak u boeketwissels wenst.

Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Neem dan graag contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw ideale abonnement samen te stellen.

Naast onze bloemenabonnementen hebben we ook een uitgebreid assortiment planten te koop die niet van echt te onderscheiden zijn.

Of u nu op zoek bent naar groene kamerplanten voor een frisse uitstraling in uw kantoor of sfeervolle planten voor thuis, bij Fleur en Fleurs vindt u een divers aanbod van hoogwaardige planten.

Niet alleen zijn onze zijden planten duurzaam, maar gaan ze ook aanzienlijk langer mee en vereisen geen onderhoud.

Ga voor makkelijk, mooi en duurzaam.